Infinity dress eli Infinity mekko – solmittava ja muunneltava mekko

Feb 26, 2018The Dress, Wedding Inspiration0 comments

Infinity dress eli Infinity mekko on juhlamekko, jonka pitkillä olkaimilla voi solmia lähes loputtoman määrän erilaisia yläosia. Olkaimeton, yksiolkaiminen, halterneck – vapauta sisäinen muotisuunnittelijasi! Mekko näyttää joka juhlissa erilaiselta ja on mukava päällä. Infinity dress matkustaa mielellään pieneenkin kokoon mytättynä ja se on ihanan joustava. Tätä mekkoa ei muutaman lisäkilon takia tarvitse jättää kaapin pohjalle ja sen voi pestä kotona pesukoneessa. Dream coming true!

Plan your whole wedding outfit with this beautiful easy to use planner!

18 pages going through your whole bridal look from hair to shoes, not to forget your wedding dress.

Infinity dress eli muunneltava Infinity mekko

Heili Bridalin perustuotteisiin kuuluu morsiusneitojen asuja pitkään hallinnut suosikki Infinity Dress eli suomeksi loputon mekko. Muita vastaavalle mekolle annettuja nimiä ovat myös Convertible Dress, Twist and Wrap ja Endless Dress.

Infinity mekon ajatus on, että pitkät ja leveät olkaimet voi solmia haluamallaan tavalla, jolloin mekon ulkonäkö muuttuu sidontatavan mukaan. Lookkeja on loputtomasti ja siitä nimi infity. Mekkoa on mahdollista käyttää mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa.

Infinity dress on ollut erityisen suosittu morsiusneidoilla sen muunneltavuuden vuoksi. Sidontatapaa, asusteita ja koruja vaihtelemalla infinity dress muuntuu vaikka iltapuvusta kesämekoksi. Pinterestistä löytyy valtavasti ideoita infinity mekon käyttöön

Galleria – näe mitä kaikkea infinity mekosta saa!

“Näin huoletonta juhlamekkoa minulla ei ole koskaan ollut, ja siksi halusimme tarjota infinity mekkoja myös Suomessa.”

Infinity mekkoa voi muunnella lähes loputtomasti. Samasta mekosta saa solmittua niin olkaimettoman kuin lyhythihaisen mallin.

Infinity mekon stailaamisessa kannattaa rohkeasti hyödyntää kaikkea mitä kaapistasi jo löytyy. Huivit ja vyöt antavat lisää mahdollisuuksia mekon asustamiseen.

Joskus voi olla tarpeen varmistaa mekon kiinnityksiä pienellä hakaneulalla tai käyttää vaihtoehtoisesti kauniita rintakoruja. 

Tukevat kaulakorut ovat mahtavia pantoja, joihin halterneck mallin voi sitoa. Pyöreät rannerenkaat mahdollistavat olkaimien yhdistämisen tai suunnan vaihtamisen ilman solmuja. 

Katso galleria läpi!

Morsiusneitojen mekot Suomesta: Yksi mekko – sata lookkia

Erilaisia solmintatapoja on kymmeniä ellei peräti satoja, kun mukaan otetaan soljet, pannat ja renkaat. Mekko on ollut morsiusneitojen ja kaasojen suosiossa useamman vuoden, koska jokaisen morsiusneidon on helppo muokata mekko omalle vartalolle sopivaksi ja sille löytyy runsaasti käyttöä myös häiden jälkeen. 

Infinity dress ei myöskään rypyistä tai painon muutoksista hätkähdä ja se pukee kauniisti myös raskausmasun. Infinity mekko on paras äitiysmekko juhlaan, sillä voit käyttää samaa mekkoa koko raskausajan ja sen jälkeen. Siitä on myös helppo sitoa imetykseen sopiva mekko. 

 

Kaksiolkaimisen mallin voi varmistaa vaikka solmuilla tai soljilla.

Tämä yksinkertainen kaksiolkaiminen malli on toteutettu olkaimia kiertämällä.

Infinity dress mahdollistaa muuntelun myös cutout malliin.

Edestä peittävämpi, yksiolkaiminen sidontamalli.

Infinity Dress Värivaihtoehdot

Heili Bridalin valikoimissa on tarjolla yli 20 erilaista värivaihtoehtoa. Tässä näet niistä vain muutaman.

Jos mieleistäsi sävyä ei löydy valikoimastamme, pystymme etsimään sopivaa väriä tai jopa tilaamaan kustomoidun sävyn.

Voit myös tilata meiltä värinäytteitä kotiisi muutamalla eurolla varmistaaksesi sävyn sopivuuden. 

Infinity mekko valmistetaan joustavasta lycrasta, jota on saatavilla iso värivalikoima. Lycran pinta on joko matta tai himmeän hohtava, jolloin materiaali muistuttaa satiinia.

Materiaalin joustavuus takaa mukavuuden ja helppohoitoisuuden. Se kestää myös hyvin pesua ja kulutusta, joten voit juhlia infinity mekossasi huoletta. 

Monikäyttöinen juhlapuku on sekä avoin että peittävä

Infinity mekon haasteena on monien mielestä rintojen tukeminen ja avoin selkä. Me olemme ratkaisseet asian niin, että joka tilaukseen tulee mukaan tuubitoppi, joka on valmistettu samasta joustavasta materiaalista.

Jos haluat hekumoida avoimella selällä, rintojen teippaaminen tai itseliimautuvat rintaliivit ovat toimineet hyvänä tukena. Erilaiset pitsi- tai kimalletopit ja korsetit toimivat myös kauniina katseenvangitsijoina ja tuovat kaivattua peittävyyttä yläosaan. Ehkä kaapistasi löytyy jo jotain?

Heili Bridal ompelee infinity mekkonsa asiakkaan antamien mittojen mukaan, koska ’one size fits all’ ei aina pidä paikkaansa. Tällä tavalla pystymme myös tarvittaessa muokkaamaan mallia juuri sinulle sopivaksi.

“Rakastan omaa infinity mekkoani! Sillä on juhlittu häitä, teatteri-iltoja ja Itsenäisyyspäivää ja oikea tyyli löytyy aina. Parasta on, kun mekon kanssa voi yhdistellä muita vaatteita. Mekon mahdollisuudet ovat rajattomat!”

Infinity mekon tilaaminen

Infinity dress maksaa Heili Bridalilla 175€. Infinity mekko on täyspitkä ja kellotettu, sekä sisältää tuubitopin samasta materiaalista. Tilatessasi mekon pyydämme sinulta muutaman mitan, joilla varmistamme mekon täydellisen istuvuuden.

Infinity dress lyhyt maksaa Heili Bridalilla 155€. Tämä infinity mekko on polvimittainen ja sisältää tuubitopin samasta materiaalista. Tilauksen yhteydessä pyydämme muutaman henkilökohtaisen mitan.

Infinity dress kapea maksaa Heili Bridalilla 155€. Tämä infinity mekko on poimitettu ja polvimittainen, sekä sisältää tuubitopin samasta materiaalista. Tilauksen yhteydessä pyydämme muutaman henkilökohtaisen mitan. 

Jos haaveilet lisästrasseista, pitsihelmasta tai laskeutuvasta sifongista tai mistä tahansa muusta, mainitse niistä ja me suunnittelemme ja valmistamme mekon toiveidesi mukaan. Tilaamme materiaalit aina sinua varten. Värin pääset valitsemaan nettikauppamme kautta.

Infinity dress värivaihtoehtoja on yli 20 Heili Bridalin valikoimassa!

Monikäyttöinen juhlamekko alle 200€

Ompelemme mekot asiakaan mittojen mukaan, jolloin voimme ottaa huomioon helman pituuden ja vyötärön ympäryksen niin, että puku istuu juuri oikein. Viimeistelemme itse kaikki leikatut reunat ompeleella, jolloin kokonaisuus on huoliteltu ja kestävä.

Toimimme Suomessa, jolloin erillisiä tullimaksuja ei tarvita ja postitus on edullista. Lisäksi saat meidät aina kiinni tarvittaessa joko sähköpostitse, facebookissa, Instagramissa tai puhelimella. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä hyvästä palvelusta ja joustavuudesta.

Pystymme etsimään materiaaleja ja värejä toiveidesi mukaan. Voimme vaatettaa vaikka kaikki morsiusneitosi ja tarjota ryhmäalennuksen. Emme hanki kangasta huonolaatuisina halpaerinä varastoon, vaan tilaamme materiaalit itse joko suomalaisilta toimittajilta tai suoraan tehtaalta Iso-Britanniasta.

Haluatko sinäkin monikäyttöisen unelmamekon?

Voit olla meihin myös yhteydessä sähköpostitse, Instagramissa tai Facebookissa, tai jätä tekstiviesti jolloin otamme yhteyttä sinuun haluamallasi tavalla. info@heilibridal.com ja puhelin +358 50 378 3511

Inspiroidu Infinity mekosta Pinterestissä, Youtubessa tai Instagramissa

Love,

      Iida

Iida Silvennoinen

Iida Silvennoinen

Designer, author, blogger

Iida is a bridal designer at Heili Bridal and her passion is to help brides feel special in their big day. She grew up in the middle of wedding dresses and has been dressing brides in all shapes and sizes for years. She loves gardening and relaxed evenings at home.

Iida Silvennoinen is the author of The Wedding Dress Book in which she walks the bride through the wedding dress searching and shopping.

Pin It on Pinterest